delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Distileria

Image 5In 2012, am pornit la drum cu mica noastra distilerie, intr-una din zonele industriale ale municipiului Sfantu- Gheorghe. Atat dotarea, cat si compartimentarea corespund celor mai exigente cerinte ale industriei alimentare. Dotarea am adus-o din Germania. Cel mai important și în același timp cel mai spectaculos este echipamentul de distilerie, care este ultima inovație a firmei germane Kothe: un cazan de distilare al cărei monitorizare se face prin calculator, înlesnește în mare măsură munca meșterului distilator. Putem spune linistit, ca este o capodopera: o coloana aromatica, de monodistilare, care inlesneste in mare masura munca mesterului distiler. Aceasta functioneaza cu aburi.

Dupa spalare si dezosare fructele ajung in rezervorul pentru borhot, ajungand in stadiul de distilare ideala dupa 5-10 zile de stat la temperatura constanta. Dupa distilare, produsul ramane la macerat 4-5 luni, apoi este filtrat si imbuteliat.

Principiul de baza al firmei noastre este ca folosim fructe de calitate superioara exclusiv, deoarece aceasta este baza obtinerii unor produse de calitate impecabila.

Distileria noastra presteaza si servicii de borhotare sau distilare in chirie, pentru clienti foarte pretentiosi si care doresc produse de inalta calitate, si care accepta principiile noastre.


Potio Nobilis. Licoare nobilă.

Noblesse oblige. Numele obligă.


Image 4


Image 3


Image 2


Image 1

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii