In 2012, am pornit la drum cu mica noastra distilerie, intr-una din
zonele industriale ale municipiului Sfantu- Gheorghe. Atat dotarea, cat
si compartimentarea corespund celor mai exigente cerinte ale industriei
alimentare. Dotarea am adus-o din Germania. Cel
mai important și în același timp cel mai spectaculos este echipamentul
de distilerie, care este ultima inovație a firmei germane Kothe: un
cazan de distilare al cărei monitorizare se face prin calculator,
înlesnește în mare măsură munca meșterului distilator. Putem
spune linistit, ca este o capodopera: o coloana aromatica, de
monodistilare, care inlesneste in mare masura munca mesterului distiler. Aceasta functioneaza cu aburi.
Dupa spalare si dezosare fructele ajung in rezervorul pentru borhot, ajungand in stadiul de distilare ideala dupa 5-10 zile de stat la temperatura constanta. Dupa distilare, produsul ramane la macerat 4-5 luni, apoi este filtrat si imbuteliat.
Principiul de baza al firmei noastre este ca folosim fructe de calitate superioara exclusiv, deoarece aceasta este baza obtinerii unor produse de calitate impecabila.
Distileria noastra presteaza si servicii de borhotare sau distilare
in chirie, pentru clienti foarte pretentiosi si care doresc produse de
inalta calitate, si care accepta principiile noastre.
Folosește codul de mai jos în pagina de finalizare a comenzii și beneficiezi de x% reducere din comanda ta!