delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Potio Nobilis.
Licoare nobilă.
Noblesse oblige.
Numele obligă.

Străduinţa ţuicarului spre perfecţiune, savoarea şi parfumul, calitatea fructelor de primă mână, tehnologia de ultimă generaţie sunt cele care, în accepţiunea noastră, fac posibilă obţinerea produselor care se caracterizează prin vitalitate, gust fructat inconfundabil, intensitate şi eleganţă. În procesul de producție spălăm fructele, eliminăm sâmburii, le zdrobim, iar cu ajutorul unui cazan de tip alambic obținem un produs care reflectă parfumul și gustul natural al fructelor. După o perioadă de câteva luni, strecurăm și îmbuteliem produsele.

Ne dezvoltăm cunoștințele din meserie, ne perfecționăm și în mod continuu, zi de zi, experimentăm pentru a obține următorul produs de care să vă bucurați.

Füstös Imre

Distileria

Galeria foto

În 2012, am pornit la drum cu mica noastra distilerie, într-una din zonele industriale ale municipiului Sfântu- Gheorghe. Atât dotarea, cât și compartimentarea corespund celor mai exigente cerinte ale industriei alimentare. Dotarea am adus-o din Germania. Cel mai important și în același timp cel mai spectaculos este echipamentul de distilerie, care este ultima inovație a firmei germane Kothe: un cazan de distilare al cărei monitorizare se face prin calculator, înlesnește în mare măsură munca meșterului distilator. Putem spune linistit, ca este o capodopera: o coloana aromatica, de monodistilare, care inlesneste in mare masura munca mesterului distiler. Aceasta functioneaza cu aburi.

Dupa spalare si dezosare fructele ajung in rezervorul pentru borhot, ajungand in stadiul de distilare ideala dupa 5-10 zile de stat la temperatura constanta. Dupa distilare, produsul ramane la macerat 4-5 luni, apoi este filtrat si imbuteliat.

Principiul de baza al firmei noastre este ca folosim fructe de calitate superioara exclusiv, deoarece aceasta este baza obtinerii unor produse de calitate impecabila.

Distileria noastra presteaza si servicii de borhotare sau distilare in chirie, pentru clienti foarte pretentiosi si care doresc produse de inalta calitate, si care accepta principiile noastre.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii