Producerea pălincii are o tradiţie de peste secole în zona noastră.
Astfel că decizia celor doi proprietari de a înfiinţa o mică povarnă în
Sfântu-Gheorghe nu este ceva ieşit din comun. Ceea nu este deloc comun
însă, este faptul că am acceptat, rupându-ne de concepţia tradiţională,
că vremurile ne-au luat-o înainte. Această ocupaţie este o meserie care,
în Germania sau în Ungaria, se studiază şi se predă la nivel
universitar. Este de înţeles, astfel, că la concursurile mondiale cu
rang, aurul şi titlurile de „champion” sunt câştigate de produsele
nemţeşti, austriece, elveţiene, italiene, iar în ultimii ani de cele ale
firmelor ungureşti. Acesta este şi scopul nostru declarat: de a avea
produse care să fie în elită, la nivel internaţional.
Străduinţa ţuicarului spre perfecţiune, savoarea şi parfumul, calitatea fructelor de primă mână, tehnologia de ultimă generaţie sunt cele care, în accepţiunea noastră, fac posibilă obţinerea produselor care se caracterizează prin vitalitate, gust fructat inconfundabil, intensitate şi eleganţă. În procesul de producție spălăm fructele, eliminăm sâmburii, le zdrobim, iar cu ajutorul unui cazan de tip alambic obținem un produs care reflectă parfumul și gustul natural al fructelor. După o perioadă de câteva luni, strecurăm și îmbuteliem produsele. Ne dezvoltăm cunoștințele din meserie, ne perfecționăm și în mod continuu, zi de zi, experimentăm pentru a obține următorul produs de care să vă bucurați.
Folosește codul de mai jos în pagina de finalizare a comenzii și beneficiezi de x% reducere din comanda ta!